torstai 6. maaliskuuta 2014

8. viikko

Maanantai lähti aamukahveella ja munkeilla käyntiin. Fiilis oli aivan katossa vaikka kauan odotettu EA-koulutus olikin peruutettu kouluttajan sairastumisen vuoksi. Siirryimme siis kukin eri pajoille viettämään päivää ja puuhastelemaan mm. koukkukiinnitysten kanssa. Sen lisäksi varasimme varusteita leirivälinepajalta keskiviikon metsäseikkailuun.

Ai että!

Tiistaina suuniteltiin loppuleiriä ja täyteltiin vesilmapalloja. Keräsimme myös kokoon kaikki tarvittavat varusteet keskiviikkoa varten ja kertasimme ryhmien toiminnat omilla pisteillään.

Kikka kolmoset täyttöhommissa.

No niin... Keskiviikko olis sitten tiääkkös ja kaikki ihan paniikissa! No ei vaan. Kaikki otti rennosti ja hyvällä tatsilla. Paikalla oltiin hyvissä ajoin valmistelemassa aluetta lapsia varten.

Järjestimme siis TREDU:n lähihoitajaopiskelijoiden kanssa päivätoimintatapahtuman päiväkodin pikku lapsosille Hervannassa. Kuvissa ei ole lapsia, mutta uskokaa kansa kun sanomma, että halkesivat pikkuruiset riemusta kun pääsivät viettämään kanssamme puuhastelupäivää.

No eihän se ihme ollu, kattokaa ny kuinka lutunen mötikkä toi Juuso on!
Let us surf for the wind is up!
Maggaraa siis tottakai!
Hervannan metsien kauneus näytti myös muotonsa, jota seuraavassa on digitalisoitu.

Vanhan ukon parta.

Päivä oli erittäin antoisa. Opimme paljon ryhmätyöskentelystä ja siitä, että emme ole yksin. Muut ovat tukena ja vastuuta ei tarvitse kantaa yksin. Opimme myös sen, että lapsia ei todellakaan tarvitse pelätä. Yllätyimme kuinka pienestä lapset nauttivat ja kuinka heidän silmänsä kiilsivät innosta.

Aurinkokin antoi muutaman fotoninsa oksien väliköistä meidän iloksemme.

Best friends foevaaaaaa!
Päivän päätteksi kaikilla oli fiilikset korkealla.

3 kommenttia:

  1. Hei ihan mahtava tuo turrukka-maskotti! :D

    Ilmeisesti saitte metsäseikkailun onnistumaan loistavasti, vaikka lunta ny ei enää olekaan.
    Hitsi, olisin halunnu olla kärpäsenä katossa tuona päivänä, keep up the good work!

    Ainiin, jokos arvaatte kuka täällä kommentoi? ;)

    T. Yks sosionomi opiskelija

    VastaaPoista
  2. sillä lailla, varmaan vaikee arvata, kun nimellä kommentoi :D

    VastaaPoista
  3. No eipä kyllä ollut vaikea arvata, vaikka Niinan kanssa ei eka hokattu että sun nimi näkyy tuossa kanssa, mutta "T. Yks sosionomi opiskelija" kertoi meille tarpeeksi. :D

    Tuo lasten päiväseikkailu sujui vallan mainiosti! Aurinkokin antoi meille siunauksensa sitten loppua kohden. Lapsilla sekä aikuisilla oli kaikilla mukavata.

    Mukavaa kevättä siulle ja tuuhan käymään jos kerkiät!

    ps. oltiin eilen Terälahdessa luontokoululla. :-)

    t. S a r i

    VastaaPoista